Spring naar inhoud
 • Binnenstad Noordflank

  Binnenstad/Noordflank

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Binnenstad en Noordflank

Binnenstad en Noordflank in het centrum van de stad

Naar Wijknieuws Dordt CentraalHet wijknieuws voor de Binnenstad en de Noordflank is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlBinnenstad en Noordflank hebben nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer. In bijvoorbeeld Sterrenburg is er al el BUURbook.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Binnenstad en Noordflank op Dordt Centraal?

 • Kunstmin wederom deelnemer aan Nationaal Theaterweekend op 27 & 28 januari 2018

  Kaartverkoop aantrekkelijke ‘Blind Date voorstellingen en concerten’ van start Na het grote succes van vorig jaar ... Het bericht Kunstmin wederom deelnemer aan Nationaal Theaterweekend op 27 & 28 januari 2018 verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Villa Augustus, Dordrecht, 17 november 2017

  Villa Augustus tien jaar: een boek! Villa Augustus viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Met het ... Het bericht Villa Augustus, Dordrecht, 17 november 2017 verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Gemeente werkt op zichtbare locatie aan bescherming tegen water

  Het pand aan de Spuiboulevard 210 – waar eerst Rabobank gevestigd was – krijgt een tijdelijke ... Het bericht Gemeente werkt op zichtbare locatie aan bescherming tegen water verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Expositie Open Atelier

  Leden van het Open Atelier Dordrecht exposeren van 2 november 2017 tot en met 10 januari ... Het bericht Expositie Open Atelier verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • FILM SUBURBICON + VOORSTELLING REVOLUTIONARY ROAD

  Een film en een theaterstuk met dezelfde thematiek. Dat is voor Cinema The Movies en Schouwburg ... Het bericht FILM SUBURBICON + VOORSTELLING REVOLUTIONARY ROAD verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • De Poorter nr. 5 staat online

  In deze editie leest u onder meer: Tiende Voorstraat Noord Festival, Dordt Doet Duurzaam, De Scheffer: ... Het bericht De Poorter nr. 5 staat online verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.