Spring naar inhoud
 • Binnenstad Noordflank

  Binnenstad/Noordflank

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Binnenstad en Noordflank

Binnenstad en Noordflank in het centrum van de stad

Naar Wijknieuws Dordt CentraalHet wijknieuws voor de Binnenstad en de Noordflank is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlBinnenstad en Noordflank hebben nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer. In bijvoorbeeld Sterrenburg is er al el BUURbook.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Binnenstad en Noordflank op Dordt Centraal?

 • Bach by Candlelight 2018

  Ook dit jaar is er weer een Bach by Candlelight in de Grote Kerk van Dordrecht. ... Het bericht Bach by Candlelight 2018 verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Samen aan de slag voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Samen aan de slag voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Klik & Tik, dé basiscursus voor iedereen die graag met de computer wil werken

  Wekelijks gratis begeleiding door speciale internetcoaches Computers en internet zijn niet meer weg te denken uit ... Het bericht Klik & Tik, dé basiscursus voor iedereen die graag met de computer wil werken verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Weekend- en nachtafsluitingen Drechttunnel maart 2018

  Rijkswaterstaat werkt in het weekend van vrijdag 9 tot maandag 12 maart ‘s nachts in de ... Het bericht Weekend- en nachtafsluitingen Drechttunnel maart 2018 verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Boekenweek in De Blauwe Kamer

  Van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart is het weer zover: de Boekenweek gaat van start! ... Het bericht Boekenweek in De Blauwe Kamer verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Belastingaangifte doen: het kan bij de Bibliotheek AanZet!

  Vóór 1 mei moet het belastingformulier online worden ingevuld. Daarom kun je vanaf 1 maart voor ... Het bericht Belastingaangifte doen: het kan bij de Bibliotheek AanZet! verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.