Spring naar inhoud
 • Binnenstad Noordflank

  Binnenstad/Noordflank

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Binnenstad en Noordflank

Binnenstad en Noordflank in het centrum van de stad

Naar Wijknieuws Dordt CentraalHet wijknieuws voor de Binnenstad en de Noordflank is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlBinnenstad en Noordflank hebben nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer. In bijvoorbeeld Sterrenburg is er al el BUURbook.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Binnenstad en Noordflank op Dordt Centraal?

 • Week van de opvoeding

  Dordrecht besteedt daar dit jaar extra aandacht aan de Week van de opvoeding. Van 2 tot ... Het bericht Week van de opvoeding verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Dordtenaren zoeken Jongkind in La France

  Vereniging Dordrechts Museum viert in 2017 haar 175 jarig jubileum en organiseert tal van activiteiten om ... Het bericht Dordtenaren zoeken Jongkind in La France verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Tegenlicht Meet Up Dordrecht

  Op donderdag 5 oktober organiseren De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin de eerste editie van Tegenlicht ... Het bericht Tegenlicht Meet Up Dordrecht verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Armoede bestrijden

  In de reeks Debat in de Stad, Grote Kerk Dordrecht over actuele maatschappelijke thema’s is op ... Het bericht Armoede bestrijden verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Nog een aantal plaatsen vrij voor de training Regelmaatje!

  Trainingsdata: maandag 25 september en maandag 2 oktober te Dordrecht. Tijdstip: 9.30-16.00 uur Kosten: Geen Als regelmaatje ... Het bericht Nog een aantal plaatsen vrij voor de training Regelmaatje! verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam

  Unieke verzameling centraal tijdens lezing Op woensdagavond 4 oktober verzorgt auteur Berthi Smith-Sanders een lezing over merk- ... Het bericht Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.