Spring naar inhoud
 • Binnenstad Noordflank

  Binnenstad/Noordflank

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Binnenstad en Noordflank

Binnenstad en Noordflank in het centrum van de stad

Naar Wijknieuws Dordt CentraalHet wijknieuws voor de Binnenstad en de Noordflank is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlBinnenstad en Noordflank hebben nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer. In bijvoorbeeld Sterrenburg is er al el BUURbook.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Binnenstad en Noordflank op Dordt Centraal?

 • Knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen

  Het avontuurlijke hondje Sieb neemt families mee naar knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen Kunstmin biedt programma’s zoals ... Het bericht Knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • COKD Kinderopvang organiseert de Zomerspelen

  De zomervakantie is nog maar net begonnen en nu is het al een geweldige zomer! De ... Het bericht COKD Kinderopvang organiseert de Zomerspelen verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Genieten van openlucht bioscoop in tuin Dordrechts Museum

  Zwoele zomeravonden, toonaangevende films, vooraf heerlijk dineren of aan een cocktail nippen. Deze zomer kan je ... Het bericht Genieten van openlucht bioscoop in tuin Dordrechts Museum verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Waterbus vaart langer door tijdens Big Rivers

  De Waterbus vaart komend weekend langer door. Op de lijnen 21 (Dordrecht-Zwijndrecht) en 22 (Dordrecht- Papendrecht) ... Het bericht Waterbus vaart langer door tijdens Big Rivers verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Binnenstad Noordflank.