Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers 30 mei workshop: Communicatie op het web

30 mei workshop: Communicatie op het web

De wijkwebsite van Dordt Centraal is een mooie aanvulling op de wijkkrant. Alvast een teaser van een artikel. Artikelen die niet meer in de krant passen. Of een aankondiging van de bezorging. Maar hoe werkt het plaatsen van een web-artikel? En hoe schrijf je een pakkend bericht? Dinsdag 30 mei is er bij TIEN Plus een laagdrempelige, interessante workshop.

13.00-14.00 uur: Uitleg Dordt Centraal

Van 13.00-14.00 uur legt TIEN Plus uit hoe je een nieuwsbericht en foto's op de wijkwebsite van Dordt Centraal plaatst. Tevens is er ruimte voor vragen over het gebruik. Wie zijn weg al heel goed kent op Dordt Centraal, kan om 14.00 uur aanschuiven.


Nog geen inloggegevens voor Dordt Centraal? Mail naam, mailadres en telefoonnummer uiterlijk dinsdag 23 mei vóór 12.00 uur naar tienplus@meedrechtsteden.nl. Graag een eigen laptop meenemen!


14.00-16.00 uur: Online publiceren

Drie journalisten, werkzaam bij Omroep Brabant, het Eindhovens Dagblad en De Correspondent, komen van 14.00-16.00 uur op bezoek met een boeiende cursus over de mogelijkheden van online publiceren, 'Krant en online versterken elkaar'.


Journalist Rard van Kollenburg: “Juist de combinatie van een lokale krant en online content zorgt voor het aanspreken van een brede doelgroep.”

Het drietal legt op een laagdrempelige manier uit wat voor mogelijkheden online publiceren biedt. Hierbij geven ze praktische voorbeelden op het gebied van: audio, video, sociale media en schrijven voor online.


Aanmelden bij TIEN Plus

Aanmelden (naam, mailadres, tel.) kan uiterlijk dinsdag 23 mei vóór 12.00 uur via tienplus@meedrechtsteden.nl. Graag erbij vermelden of je alleen om 14.00 uur aanschuift of ook meedoet met de uitleg over Dordt Centraal.


TIEN Plus | Spuiweg 89 | 3311 GT | Dordrecht | T: 078-750 89 66Raymond