Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers 4 juli: Redacteurenborrel, fototentoonstelling Jeroen Niemeijer (‘Dit is Dordrecht’, deel 2) en Digitale Redactie

4 juli: Redacteurenborrel, fototentoonstelling Jeroen Niemeijer (‘Dit is Dordrecht’, deel 2) en Digitale Redactie

Kijkdoos van stagiair Quinten over Dordrecht

Tijdens de afgelopen redacteurenborrel werd 6 juni als volgende datum genoemd, met deel 2 van de tentoonstelling ‘Dit is Dordrecht’. Het wordt een mooie Zomercarnaval fotocollectie van Jeroen Niemeijer. De datum is echter verplaatst naar woensdag 4 juli van 19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De focus ligt vooral op de Digitale Redactie.

 

Fototentoonstelling

Om 19.30 uur wordt de fototentoonstelling van Jeroen Niemeijer geopend, deel 2 van ‘Dit is de Dordrecht’, waarin het fenomeen Zomercarnaval van de Dordtse Diamanten op z’n best wordt uitgelicht. Jeroen schiet al vele jaren prachtige plaatjes voor De Stem van Oud Krispijn, Gemeente Dordrecht en MEE Buurtwerk. En voor de Digitale Redactie heeft hij al wat proefopdrachten volbracht. Hierover meer op 4 juli.

 

Digitale Redactie

Na de opening zal er gelegenheid zijn om wat te drinken en snoepen. Om 20.00 uur begint beneden het allereerste officiële overleg van de Digitale Redactie. Met de tien aangemelde redacteuren uit verschillende wijkredacties zal een start worden gemaakt: opdrachten worden bekeken, ideeën gedeeld en rollen verdeeld. Andere geïnteresseerden kunnen ook aansluiten. PDF-bestandBekijk (332 kB) de globale uitleg.

 

Redacteurenborrel

Voor wie vrijblijvend wil ‘sparren en snoepen’, heeft daar boven gelegenheid toe. Dit keer zonder workshop of ingebrachte agendapunten. Gewoon gezellig. Om 21.30 uur sluit TIEN Plus af, maar mocht het weer heel gezellig zijn, dan sluiten de deuren iets later! Aanmelden is dit keer niet nodig.


Graag tot 4 juli!

Rinus, Selma en Melissa

 

Foto flyer: kijkdoos van stagiaire Quinten

 

TIEN Plus | Spuiweg 89 | 3311 GT | Dordrecht | 078-750 89 66 | TIEN Plus Facebook