Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Aanvraag nieuwe vrijwilligerspas

Alle redactieleden kunnen bij TIEN Plus een (nieuwe) vrijwilligerspas aanvragen. De huidige passen zijn nog geldig tot en met 30 juni 2017. Per 1 juli kan de nieuwe pas gebruikt worden.

Aanvraag vrijwilligerspassen

Interesse in de nieuwe pas? Graag uiterlijk donderdag 18 mei vóór 12.00 uur naam, adres, postcode, woonplaats, telefoon en emailadres mailen naar tienplus@meedrechtsteden.nl. De passen liggen dan klaar op vrijdag 30 juni 2017 tijdens de feestelijke uitreiking bij het Vrijwilligershuis.

 

Vernieuwde passen

De pas is vernieuwd, de korting blijft. Vrijwilligers ontvangen dit jaar een plastic pas met streepjescode. Dat biedt de mogelijkheid de pas in de toekomst niet alleen als kortingspas, maar ook als cadeaupas te gebruiken.

 

Waar krijg ik korting

Er wordt geen kortingsbrochure meer gemaakt. Alle aanbiedingen staan op de website. Daarmee is het aanbod altijd actueel. Het overzicht is makkelijk in te zien, te downloaden en eventueel (laten) printen.

 

Overzichtelijk via telefoon of tablet

Nieuw is dat het overzicht van kortingsaanbieders overzichtelijk op telefoon of tablet ingezien kan worden. En doorzoeken. Stel je bent aan het winkelen en wilt weten welke winkeliers in de buurt meedoen – typ de straat in de zoekfunctie. Winkeliers die meedoen krijgen deze zomer bovendien een deursticker aangeboden zodat zij herkenbaar zijn.Vrijwilligerspas