Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers Even voorstellen: Melissa Pang (TIEN Plus)

Even voorstellen: Melissa Pang (TIEN Plus)

Melissa PangMijn naam is Melissa Pang, getrouwd en in blijde verwachting van ons eerste kindje. Sinds 2006 woon en werk ik in het prachtige Dordrecht. Begonnen bij DWO, meegegaan naar MEE en vanaf 18 april werkzaam bij TIEN Plus.

DWO

Bij welzijnsorganisatie DWO werkte ik jarenlang als opbouwwerker. Met bewoners en organisaties maakte ik me hard voor een leefbare straat, buurt of wijk. De wijkkrant informeerde vervolgens haar inwoners, winkeliers en organisaties. Inmiddels heb ik met zeven van de tien redacties zeer prettig samengewerkt!


MEE

Na de fusie tussen DWO en MEE in 2013 werd ik steeds meer aangetrokken tot communicatieve taken en projecten; van maandelijkse artikelen over vrijwilligers in Stadspolders en Dubbeldam, muren bekleed met foto’s van bezoekers in het

Cultureel Centrum te Sterrenburg, tot aan videomontages over diensten van MEE. Kortom, ik ben graag creatief, met- en voor mensen.

 

TIEN Plus

Per 18 april zal ik mijn professionele ontwikkeling bij MEE voortzetten als TIEN Plusser. Ik vervang Diana Henneken, die andersom weer (freelance) voor mij zal waarnemen tijdens mijn zwangerschapsverlof. De drie wijkredacties en partners waar ik nog niet mee heb samengewerkt, ontmoet ik graag binnenkort tijdens een (redactie)vergadering.

 

Ik kijk uit naar een prettige, vruchtbare samenwerking!

Melissa Pang


Fotografie: Jeroen Niemeijer