Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers Exposities, boeken en magazines van wijkredacteuren

Exposities, boeken en magazines van wijkredacteuren

Foto expositieOp de heringerichte bovenverdieping van TIEN Plus werd afgelopen dinsdag de foto expositie van Kees Dijkman gelanceerd. Over een paar maanden is het de beurt aan een andere talentvolle wijkredacteur. Zelfgeschreven boeken en magazines zijn ook te bewonderen.

Foto expositie Kees Dijkman

Kees Dijkman is onder andere fotograaf bij wijkkrant De Poorter en verzorgt jaarlijks de fotografiecursus van TIEN Plus. Dit jaar op donderdag 28 september. De rode draad van zijn expositie is verlaten boerderijen. De prachtige foto's van Kees zijn een aantal maanden te bewonderen.


Inspirerende wijkredacteuren

Daarna is het de beurt aan een andere talentvolle, inspirerende wijkredacteur. Foto's, schilderijen, gedichten... Alles is mogelijk! Er is totaal twaalf meter muur om aan te kleden. Twee lange, witte muren, smachtend om gepersonaliseerd te worden. Eventuele fotolijsten zijn voor eigen rekening.


Roulerende exposities

Met deze roulerende exposities wilt TIEN Plus de talenten van Dordtse wijkredacteuren belichten. Een podium voor creatievelingen. Om elkaar te inspireren. Of gewoon te genieten van al dat moois. Koffie nippend aan de bar, mijmerend op het bankje of vergaderend aan de tafel. 


Boeken en magazines

Interessant leesmateriaal is ook volop aanwezig. Zo ligt er een boek over de maastunnel van Henk van der Maas (Polderkrant). Een boekje van Ad Bosch (Stem van Oud Krispijn) over Crabbehof. Een boekje van De nieuwe Dubbeldammer. Twee exemplaren van Tony Bruys (Wielwijk Ahoy). En een magazine waar Margriet Aalberts (Reelander) hoofdredactrice is.


Komt dat zien

Nieuwsgierig geworden? Van dinsdag tot en met donderdag zijn jullie van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie een -kort of lang- kijkje te komen nemen. Samen of alleen. Het is op de bovenverdieping van TIEN Plus aan de Spuiweg 89. Wees welkom! LET WEL: TIEN Plus is van 10 t/m 30 juli gesloten.


Fotografie: Jeroen Niemeijer