Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers Redacteur van de Reelander schrijft misdaadroman

Redacteur van de Reelander schrijft misdaadroman

Misdaadroman geschreven door redacteur van de Reelander

Margriet van Beek, redacteur bij de Reelander, heeft samen met Henric van Esse een misdaadroman geschreven: Meggy & Rico deel 1: Het Oxtromet mysterie. 


Het boek gaat over journaliste Meggy, die altijd op zoek is naar een interessant verhaal en bereid is om zelf op onderzoek uit te gaan. Nadat ze op de radio hoort dat er in de trein een scootmobiel is achtergelaten brengt ze een bezoek aan het depot van gevonden voorwerpen. Daar ontvreemdt ze stiekem een handdoekje uit het kofferbakje van het voertuig. Er blijkt een sleuteltje in te zitten en ze wil weten, waar dat bij hoort. Haar zoektocht leidt tot een reeks spannende gebeurtenissen, waarbij Meggy meerdere keren in gevaar komt.


Benieuwd naar het hele verhaal? Het boek is hier te bestellen. Je kunt ook gebruik maken van het PDF-bestandbestelformulier (105 kB) of mailen naar jitskekingma@elikser.nl.


Margriet van Beek

Margriet van Beek