Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers Sparren & Snoepen bij TIEN Plus (deel 2)

Sparren & Snoepen bij TIEN Plus (deel 2)

Sparren en snoepen


Vorig jaar juni was het snoepen en sparren geblazen tijdens de redacteurenborrel bij TIEN Plus. Alle wijken waren representatief; een combinatie van nieuwe en bestaande redacteuren. Woensdag 4 april staat ons weer een mooi programma te wachten. Met ruimte om te leren, maar zeker ook te lachen!

 

Afgelopen borrel

Voor de borrel in juni hadden meerdere redacties input aangeleverd. Denk aan: Hoe kies je onderwerpen en hoe gaan we om met gemeenschappelijke onderwerpen? Hier nog eens alle uitkomsten op een rij.

 

Workshop en tentoonstelling

Dit jaar komt journalist Frits Baarda ons vergezellen met handige interviewtips- en trucs. De snoep- en sparavond wordt op woensdag 4 april om 19.30 uur geopend door Peter van der Linden (gemeente) met de tentoonstelling ‘Dit is Dordrecht’ op de heringerichte benedenverdieping.

 

En meer...

Ook is er aandacht voor de nieuwe Digitale Redactie, Galerij Magazine, Wielwijk Ahoy en de stand van zaken rondom het bezorgen. En tijdens het borrelen nemen de stapels oude foto’s ons mee naar ‘die goeie ouwe tijd’. Herken je mensen of plekken? Sommige foto’s zijn om mee te nemen!

 

Aanmelden

De inloop start om 19.00 uur en rond 22.00 uur sluiten we de deuren. In verband met boodschappen graag uiterlijk dinsdag 3 april aanmelden bij tienplus@meeplus.nl.

 

Graag tot dan!

Rinus de Regt, Melissa Pang en Selma Doorn

 

Fotografie: Jeroen Niemeijer