Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

TIEN Plus Tip: Inzending Jet Baars

Redactie


Voor de nieuwe rubriek 'TIEN Plus Tip' deed Derk Kooper (Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn) de aftrap. Hij gaf de tip om resterende wijkkranten bij TIEN Plus te benutten door het in de wijk uit te delen. Henk van der Maas (Polderkrant) volgde met de tip om leuke sfeerimpressies van redactievergaderingen in de nieuwsbrief te zetten. Ofwel, hoe en waar vergaderen andere wijkredacties?

Handige vergadernotulen

Over het ‘hoe’ vertelt Jet Baars van De Sterrenburger enthousiast hoe handig hun vergadernotulen werken. Van opvolgacties tot aan nieuwe items en weetjes. Maar ook alvast de agenda voor het volgende overleg.


Aan de hand van deze structuur wordt niets over het hoofd gezien en weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt. Zie PDF-bestandhier (77 kB) een voorbeeld van hun notulen. De redactie vergadert op de maandagen in het Cultureel Centrum te Sterrenburg.

 

De Sterrenburger

Met een oplage van 10.500 per krant is Sterrenburg de grootste wijk in Dordrecht. De redactie bestaat uit vier man: (foto van links naar rechts) Leo Lenskens, Dicky Kleinsma, Willy de Vogt en Jet Baars.


Het maken van de afgelopen editie was best spannend, aangezien er meerdere redacteuren waren gestopt. Maar met z’n vieren wisten ze goed hoe ze interessant nieuws en mooie verhalen konden verzamelen. Chapeau!

 

Heb je ook een goede tip voor de  nieuwsbrief? Stap binnen bij TIEN Plus aan de Spuiweg 89 of stuur een mailtje via tienplus@meeplus.nl. Bellen mag ook, via 078-750 89 66.