Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Doe mee - communicatie in de wijk Voor redacteuren Nieuwsbrief Nieuws voor vrijwilligers Workshop fotografie door Kees Dijkman

Workshop fotografie door Kees Dijkman

De bedoeling van deze workshop is om wijkredactieleden en fotografen te ondersteunen bij hun werk in wijkcommunicatie.

In een dag zullen onder leiding van fotograaf Kees Dijkman twee praktijkoefeningen worden gedaan die ingaan op de communicatie van de foto. De aandacht gaat uit naar het verhaal in de foto en de zeggingskracht. Je gaat de wijk in om foto's over een onderwerp te maken en komt op het afgesproken tijdstip weer terug met de beelden die je hebt gemaakt. De foto's die je maakt worden besproken in groepsverband. je leert daardoor niet alleen van de docent, maar ook van elkaar. 


De workshop is op donderdag 30 november bij DOOR van 9.00 toto 16.30 uur. Lunch is inbegrepen. Naast het leeraspect is het natuurlijk leuk en zinvol om een aantal collega-redactieleden en fotografen van de wijkkranten en -websites weer eens te zien.


Kees Dijkman (63) is beheerder van de website DordtZien.nl en maakt incidenteel ook foto's voor wijknieuws in Dordrecht. Hij heeft als amateur- en beroepsfotograaf jarenlange ervaring.


Heb je belangstelling voor deze workshop? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: tienplus@meedrechtsteden.nl.


schip ahoy