Spring naar inhoud
 • Dubbeldam

  Ons Dubbeldam

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.



Home Dubbeldam

Thuis op Dubbeldam

Naar dubbeldam.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Dubbeldam is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDubbeldam heeft nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer (bijvoorbeeld in Sterrenburg).

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Dubbeldam op Dordt Centraal?

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Alzheimer Café “Het Parkhuis” te Dordrecht op maandag 19 februari 2018

  Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 19 februari een ontmoetingsavond in ... Het bericht Alzheimer Café “Het Parkhuis” te Dordrecht op maandag 19 februari 2018 verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid

  Voel je je vaak alleen? Of zou je meer contacten willen? Dan is het programma Je Bent ... Het bericht Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

  Wilt u berichten over formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, zoals vergunningen, bouwplannen ... Het bericht Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt? verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Stem jij ook?

  Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Je kunt dan stemmen op leden van de gemeenteraad. ... Het bericht Stem jij ook? verscheen eerst op Dubbeldam.

 • De Joodse geschiedenis van Suriname

  Door drs. Hans R. Ziekenoppasser Op maandag 29 januari 2018 hoopt voor het Genootschap Nederland-Israël te ... Het bericht De Joodse geschiedenis van Suriname verscheen eerst op Dubbeldam.

Waar vind ik...?

(klik op de kaart voor een grote afbeelding - interactieve kaart)


thuis op dubbeldam