Spring naar inhoud
 • Dubbeldam

  Ons Dubbeldam

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Dubbeldam

Thuis op Dubbeldam

Naar dubbeldam.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Dubbeldam is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDubbeldam heeft nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer (bijvoorbeeld in Sterrenburg).

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Dubbeldam op Dordt Centraal?

 • Beursvloer Dordrecht

  De Beursvloer Dordrecht beloofde één van de meest inspirerende evenementen te worden in de regio. Maatschappelijke ... Het bericht Beursvloer Dordrecht verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Home-Start organiseert een vrijwilligerstraining

  Humanitas Home-Start Dordrecht ondersteunt al 20 jaar gezinnen met jonge kinderen in Dordrecht. De vrijwilligers van ... Het bericht Home-Start organiseert een vrijwilligerstraining verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Feestelijk opening inloop voor mensen met beginnende geheugenproblemen bij Sporting Delta

  Op 6 november 2017 is de inloop voor mensen met beginnende geheugenproblemen op feestelijke wijze door ... Het bericht Feestelijk opening inloop voor mensen met beginnende geheugenproblemen bij Sporting Delta verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Mountainbiken voor De Hoop: opbrengst 28.000 euro

   90 deelnemers fietsen 28.000 euro bij elkaar 90 mountainbikers crosten afgelopen weekend dag en nacht door ... Het bericht Mountainbiken voor De Hoop: opbrengst 28.000 euro verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Burgemeester bezoekt Dubbeldam en Stadspolders

  “Weer een zeer nuttig en plezierig wijkbezoek”, schrijft burgemeester Wouter Kolff op zijn Facebook-pagina. Eind oktober ... Het bericht Burgemeester bezoekt Dubbeldam en Stadspolders verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders

  Op 24 en 25 oktober is er voor de 11e keer de tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Het ... Het bericht Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders verscheen eerst op Dubbeldam.

Waar vind ik...?

(klik op de kaart voor een grote afbeelding - interactieve kaart)


thuis op dubbeldam