Spring naar inhoud
 • Dubbeldam

  Ons Dubbeldam

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Dubbeldam

Thuis op Dubbeldam

Naar dubbeldam.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Dubbeldam is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDubbeldam heeft nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer (bijvoorbeeld in Sterrenburg).

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Dubbeldam op Dordt Centraal?

 • Week van de opvoeding

  Dordrecht besteedt daar dit jaar extra aandacht aan de Week van de opvoeding. Van 2 tot ... Het bericht Week van de opvoeding verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Weer Kledingbeurs bij gemeente Jozua

  Dinsdag 3 oktober vindt in de Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2 de 1-2-3 euro Kledingbeurs ... Het bericht Weer Kledingbeurs bij gemeente Jozua verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Dubbeldammers voor Dubbeldammers

  Heeft u zin in een gezellige ochtend? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten ... Het bericht Dubbeldammers voor Dubbeldammers verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Workshop Samen bomen schilderen in het Parkhuis

  In het kader van het project Grijs, Groen en Gelukkig, waarmee we het Parkhuis willen “vergroenen”, ... Het bericht Workshop Samen bomen schilderen in het Parkhuis verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Dringend vrijwilligers gezocht

  De Zonnebloem in Dordrecht heeft 3 afdelingen. Noord, Zuid en West. Onder West vallen de wijken ... Het bericht Dringend vrijwilligers gezocht verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Creatief Leven: Nieuwe aanpak van eenzaamheid in Dordrecht

  Creatief Leven is een initiatief van MEE Buurtwerk Oost. De cursus is bedoeld voor iedereen die ... Het bericht Creatief Leven: Nieuwe aanpak van eenzaamheid in Dordrecht verscheen eerst op Dubbeldam.

Waar vind ik...?

(klik op de kaart voor een grote afbeelding - interactieve kaart)


thuis op dubbeldam