Spring naar inhoud
 • Dubbeldam

  Ons Dubbeldam

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Dubbeldam

Thuis op Dubbeldam

Naar dubbeldam.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Dubbeldam is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDubbeldam heeft nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer (bijvoorbeeld in Sterrenburg).

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Dubbeldam op Dordt Centraal?

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Alzheimer Café “Het Parkhuis” te Dordrecht op maandag 17 juli 2017

  Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o. houdt op maandagavond 17 juli een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het ... Het bericht Alzheimer Café “Het Parkhuis” te Dordrecht op maandag 17 juli 2017 verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar

  Gratis netwerkgesprek voor vrouwen op womo 12 juli a.s. om 10.00 uur Stel dat je gewoon ... Het bericht Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Gebruikers blij met Compaan

  Project met tablet voor ouderen gaat tweede ronde in. De eerste ervaringen met het gebruik van ... Het bericht Gebruikers blij met Compaan verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Herinrichting van het hart van Dubbeldam, het Damplein

  Op 3 juli is dit daadwerkelijk van start gegaan. Onderstaand vindt u een link naar de website ... Het bericht Herinrichting van het hart van Dubbeldam, het Damplein verscheen eerst op Dubbeldam.

Waar vind ik...?

(klik op de kaart voor een grote afbeelding - interactieve kaart)


thuis op dubbeldam