Spring naar inhoud
 • Dubbeldam

  Ons Dubbeldam

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Dubbeldam

Thuis op Dubbeldam

Naar dubbeldam.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Dubbeldam is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDubbeldam heeft nog geen BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer (bijvoorbeeld in Sterrenburg).

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Dubbeldam op Dordt Centraal?

 • Eerste lustrum Vrouwen lopen voor Vrouwen in Dordrecht

  Wandelen voor hulp aan kwetsbare vrouwen Gezelligheid combineren met omzien naar elkaar; dat is Vrouwen lopen ... Het bericht Eerste lustrum Vrouwen lopen voor Vrouwen in Dordrecht verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Alzheimer Café “Het Parkhuis” te Dordrecht – 19 maart

      Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 19 februari een ... Het bericht Alzheimer Café “Het Parkhuis” te Dordrecht – 19 maart verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Weer Kledingbeurs bij E.G. Jozua

  Dinsdag 27 maart a.s. vindt in Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht de ... Het bericht Weer Kledingbeurs bij E.G. Jozua verscheen eerst op Dubbeldam.

 • De nieuwe Dubbeldammer nr.1, maart 2018, staat online

  In deze editie leest u onder meer: De Dordtse Kajak- en Kanovereniging Dajaks, De zoektocht naar ... Het bericht De nieuwe Dubbeldammer nr.1, maart 2018, staat online verscheen eerst op Dubbeldam.

 • “Gelijke kansen?”

  Op donderdagmiddag 8 maart organiseert De Buitenwacht in het kader van internationale vrouwen een high tea ... Het bericht “Gelijke kansen?” verscheen eerst op Dubbeldam.

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Dubbeldam.

Waar vind ik...?

(klik op de kaart voor een grote afbeelding - interactieve kaart)


thuis op dubbeldam