Spring naar inhoud

 • Nieuw Krispijn Gewoon Bijzonder

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Nieuw Krispijn

Nieuw Krispijn gewoon bijzonder

Naar http://nieuwkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Nieuw Krispijn is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlNieuw Krispijn heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Nieuw Krispijn op Dordt Centraal?

 • Het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn nr.1, februari 2018 staat online

  In deze editie leest u onder meer: Voorzitter van de VVE Mauritsweg 124-278, Misverstanden uit de ... Het bericht Het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn nr.1, februari 2018 staat online verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Meditatiebijeenkomst

  Elke vrijdagochtend van 9:30 uur tot 10:30 uur is er een meditatiebijeenkomst in de Kapel van ... Het bericht Meditatiebijeenkomst verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid

  Voel je je vaak alleen? Of zou je meer contacten willen? Dan is het programma Je Bent ... Het bericht Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

  Wilt u berichten over formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, zoals vergunningen, bouwplannen ... Het bericht Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt? verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Stem jij ook?

  Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Je kunt dan stemmen op leden van de gemeenteraad. ... Het bericht Stem jij ook? verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

BUURbook Nieuw Krispijn

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.