Spring naar inhoud

 • Nieuw Krispijn Gewoon Bijzonder

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Nieuw Krispijn

Nieuw Krispijn gewoon bijzonder

Naar http://nieuwkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Nieuw Krispijn is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlNieuw Krispijn heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Nieuw Krispijn op Dordt Centraal?

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Stadsboerderij Weizigt krijgt kunstwerk in varkensweide

  Kunstenaar Johan Leemkuil ontwikkelde in de varkensweide op Stadsboerderij Weizigt een speciale grasbank. Begin augustus mogen ... Het bericht Stadsboerderij Weizigt krijgt kunstwerk in varkensweide verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Gebruikers blij met Compaan

  Project met tablet voor ouderen gaat tweede ronde in. De eerste ervaringen met het gebruik van ... Het bericht Gebruikers blij met Compaan verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn van juli 2017 staat online

  In deze editie o.a. De GGD beschermt, bewaakt en bevordert de publieke gezondheid, Portret Richard Bierbooms, ... Het bericht Het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn van juli 2017 staat online verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar

  Gratis netwerkgesprek voor vrouwen op womo 12 juli a.s. om 10.00 uur Stel dat je gewoon ... Het bericht Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

BUURbook Nieuw Krispijn

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • Ondersteun een gezin met jonge kinderen in Dordrecht

  Humanitas Drechtsteden zoekt mensen die het leuk vinden om gezinnen met jonge kinderen te helpen met een luisterend oor en/of praktische ondersteuning Type hulpvraag: Activiteitenbegeleiding, Gezelsch...

 • Belasting aangifte Digitaal

  Het doen van aangifte -u heeft alleen een DIGID of een machtiging nodig. U kunt, mits u over jaaropgaven beschikt, tot 5 (vijf) jaar terug uw aangifte doen.

 • Vervoer naar activiteiten, auto aanwezig,

  Mijn vader is 92 jaar. Hij heeft nog een gezelligheids(borrelclub) in de stad, gaat soms naar een leesclub en soms naar een lezing in de stad. Heel vaak rijdt hij nog zelf, maar dat is onverantwoord ...

 • ( Achterstallig)Tuinonderhoud

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden T/m een jaar terug had ik een fors paar handen die m'n tuin, voor klein maar achter 24 x 8 m, onderhielden. Het is niet mee...

 • Help je graag een gezin op weg?

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk en help je graag een gezin op weg ? Meld je dan snel bij Home-Start aan want in ja...

 • Ondersteuning in de laatste levensfase

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die, enkele uren per week, na een goede scholing, ondersteuning willen bieden aan mense...