Spring naar inhoud

 • Nieuw Krispijn Gewoon Bijzonder

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Nieuw Krispijn

Nieuw Krispijn gewoon bijzonder

Naar http://nieuwkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Nieuw Krispijn is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlNieuw Krispijn heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Nieuw Krispijn op Dordt Centraal?

 • Week van de opvoeding

  Dordrecht besteedt daar dit jaar extra aandacht aan de Week van de opvoeding. Van 2 tot ... Het bericht Week van de opvoeding verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Vervolg actie verkeersoverlast Krispijnseweg

  Voor veel bewoners van de krispijnseweg was de maat al vol. Sommigen ergeren zich groen en ... Het bericht Vervolg actie verkeersoverlast Krispijnseweg verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Bijeenkomst mantelzorg en digitale hulpmiddelen

  Op donderdagochtend 21 september organiseert MEE Mantelzorg een informatieve bijeenkomst voor alle mensen uit Dordrecht die ... Het bericht Bijeenkomst mantelzorg en digitale hulpmiddelen verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Dringend vrijwilligers gezocht

  De Zonnebloem in Dordrecht heeft 3 afdelingen. Noord, Zuid en West. Onder West vallen de wijken ... Het bericht Dringend vrijwilligers gezocht verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Kinderen beleven, bewegen en eten in de Dordtse natuur

  Donderdag 10 augustus en dinsdag 15 augustus doken bijna 200 Dordtse kinderen de natuur in tijdens ... Het bericht Kinderen beleven, bewegen en eten in de Dordtse natuur verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

 • Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route

  “Heb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Deel het met anderen”, die ... Het bericht Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route verscheen eerst op Nieuw Krispijn.

BUURbook Nieuw Krispijn

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.