Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Nieuws en publicaties Nieuws Social media en WijkenDordrecht

Social media en WijkenDordrecht

Twitter en Facebook

Wijken Dordrecht is niet alleen te vinden op deze website of in het wijknieuws op de site van Dordt Centraal, maar ook op social media.

Wijken Dordrecht op Twitter


Wijken Dordrecht op Facebook


 

 


BUURbook

BUURbookIn een aantal wijken in Dordrecht is er BUURbook. BUURbook is een onafhankelijk, sociaal platform voor je wijk. Daar informeer je elkaar over wat er in je buurt gebeurt op sociaal, ruimtelijk en economisch gebied.
Iedereen - bewoners, ondernemers, professionals die werken in de wijk - kan meedoen.


Instagram

Logo Instagram Wijken Dordrecht is ook te vinden op Instagram onder de gebruikersnaam @wijkendordrecht. We gebruiken dat account niet zo veel (nog). Instagram is een platform waar je foto’s en korte filmpjes kunt delen.
Op het account van Wijken Dordrecht vind je nieuws van en over de wijken in Dordrecht. Gebruik #wijkendordrecht, dan vinden we jouw beelden eenvoudig terug.


Pinterest

Logo Pinterest Pinterest is en platform waar op eigen prikborden beelden kunt delen. Wijken Dordrecht is ook te vinden op Pinterest. We gebruiken het echter niet zo vaak. Voor alle wijken is er een prikbord.Wijken Dordrecht is niet alleen te vinden op deze website of een van de wijkwebsites, maar ook op sociale media.