Spring naar inhoud
 • Oud Krispijn

  Oud Krispijn Vernieuwt

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Oud Krispijn

Oud Krispijn Vernieuwt

Naar http://oudkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Oud Krispijn is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlOud Krispijn heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Oud Krispijn op Dordt Centraal?

 • Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route

  “Heb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Deel het met anderen”, die ... Het bericht Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Help, mijn kind gaat naar de brugklas

  Dat is best spannend. Je kind gaat naar de brugklas, een nieuwe school en vaak ook ... Het bericht Help, mijn kind gaat naar de brugklas verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Spring de zomer in met Groen doet goed

  Het is zomer! Tijd om lekker naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken. Donderdag ... Het bericht Spring de zomer in met Groen doet goed verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Een Schoon park… je hebt het zelf in de hand!

  De zomer is in volle gang. Dé tijd om met vrienden en familie buiten te genieten, ... Het bericht Een Schoon park… je hebt het zelf in de hand! verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws. R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. R-Connect is er voor hulp bij irritaties of ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Oud Krispijn.

BUURbook Oud Krispijn

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.