Spring naar inhoud
 • Oud Krispijn

  Oud Krispijn Vernieuwt

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Oud Krispijn

Oud Krispijn Vernieuwt

Naar http://oudkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Oud Krispijn is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlOud Krispijn heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Oud Krispijn op Dordt Centraal?

 • Heel Dordrecht Doet

  Op donderdagmiddag 29 juni bieden we in samenwerking met ambtenaren van de gemeente Dordrecht een bijzondere ... Het bericht Heel Dordrecht Doet verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Eten, liefde en muziek In de Groeituinen

  Een zinderend zomers theaterdiner met Marjolein Meijers en haar muzikanten. Op 21 juni organiseert Vereniging Groene ... Het bericht Eten, liefde en muziek In de Groeituinen verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Voorlezen en dementie

  Ken jij iemand met de ziekte dementie? Dan weet je hoe lastig het soms is om ... Het bericht Voorlezen en dementie verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Initiatief zoekt Nemer – Kijkje achter de schermen bij het Oranje Fonds

  Initiatief zoekt Nemer is een netwerkbijeenkomst voor iedereen die zich, op wat voor manier dan ook, ... Het bericht Initiatief zoekt Nemer – Kijkje achter de schermen bij het Oranje Fonds verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • De belofte van de Vader

  Maar gij zult ontvangen de kracht des Heiligen Geestes, Die over u komen zal; en gij ... Het bericht De belofte van de Vader verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Durf ook te dromen over Sportcomplex Patersweg

  Op donderdagavond 1 juni organiseert OKBZ een bijeenkomst over de toekomstige invulling van het  Sportcomplex Patersweg. ... Het bericht Durf ook te dromen over Sportcomplex Patersweg verscheen eerst op Oud Krispijn.

BUURbook Oud Krispijn

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.