Spring naar inhoud
 • Oud Krispijn

  Oud Krispijn Vernieuwt

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Oud Krispijn

Oud Krispijn Vernieuwt

Naar http://oudkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Oud Krispijn is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlOud Krispijn heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Oud Krispijn op Dordt Centraal?

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Aanpak veiligheid kruispunt Patersweg-Zuidendijk

  De gemeente wil het kruispunt Patersweg-Zuidendijk verbeteren voor fietsers. Door het kruispunt anders in te richten ... Het bericht Aanpak veiligheid kruispunt Patersweg-Zuidendijk verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid

  Voel je je vaak alleen? Of zou je meer contacten willen? Dan is het programma Je Bent ... Het bericht Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

  Wilt u berichten over formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, zoals vergunningen, bouwplannen ... Het bericht Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt? verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Plaatsing eerste adoptietegel onderhoud groen

  Op woensdagmiddag 31 januari om 15.00 uur onthulde wethouder Reynvaan de eerste adoptietegel bij de VVE ... Het bericht Plaatsing eerste adoptietegel onderhoud groen verscheen eerst op Oud Krispijn.

 • Stem jij ook?

  Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Je kunt dan stemmen op leden van de gemeenteraad. ... Het bericht Stem jij ook? verscheen eerst op Oud Krispijn.

BUURbook Oud Krispijn

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • OUD KRISPIJN BEWONERS ZELFORGANISATIE.

  WAT IS KRISPIJN U WAARD? Op donderdag 1 maart houden wij een Poltiek Debat in Wijkcentrum Koloriet Jacob Marisstraat 70 3314TK Dordrecht. Aanvang 19.30 uur. Alle politieke partijen die deelnemen aan ...

 • Internationale vrouwendag

  Ons koor sluit  op 8 maart,om 16:00 uur , de internationale vrouwendag in de Buitenwacht af met een kort optreden. 

 • Vrijblijvende inloop Open Werkplaats Ambachthshonk

  Op 22 febr. tussen 9:30 en 12:30 zet Open Werkplaats Ambachtshonk de deuren open voor belangstellenden. Ontmoet de houtbewerkers van de hobbywerkplaats en maak kennis met de mogelijkheden voor gebruik...

 • Voor wie van tuinieren en timmeren hout!

  De Groeituinen en het Ambachtshonk bieden dit jaar samen een leuke workshop aan. Jij kan kennis maken met misschien wel je nieuwe hobby: houtbewerken. De producten maak je van het snoeihout uit de Gro...

 • Stichting De Buitenwacht

  Centrum voor Ontmoeting, Ontwikkeling, Opkomen voor jezelf en de ander, Organiseren van zingeving en viering en Ontvangsten door verhuur ruimtes Doelstellingen en activiteiten   De Buitenwacht o...

 • Doe mee met de training voor nieuwe Home-Start vrijwilligers

  Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Home-Start? Meld je dan snel voor de training Humanitas Home-Start Dordrecht houdt op 6, 13 en 27 maart  van 9.30-15.30 uur weer een trai...