Spring naar inhoud
 • Transvaalstraat in het Reeland

  Grensverleggend Reeland

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Reeland

Reeland in het nieuws

Naar http://reeland.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Reeland is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlReeland heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

 

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Reeland op Dordt Centraal?

 • Veroorzaker ongeluk rijd door.

  Op de hoek van de Krommedijk en Korte Scheidingsweg is een ongeluk gebeurt tussen twee auto's. ... Het bericht Veroorzaker ongeluk rijd door. verscheen eerst op Reeland.

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Reeland.

 • Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid

  Voel je je vaak alleen? Of zou je meer contacten willen? Dan is het programma Je Bent ... Het bericht Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid verscheen eerst op Reeland.

 • Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

  Wilt u berichten over formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, zoals vergunningen, bouwplannen ... Het bericht Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt? verscheen eerst op Reeland.

 • Bagger werkzaamheden in het Land van Valk.

  Bij min temperturen wordt hier flink gebaggerd aan de achterkant bij het FC Dordrecht stadion. Dit ... Het bericht Bagger werkzaamheden in het Land van Valk. verscheen eerst op Reeland.

 • Stem jij ook?

  Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Je kunt dan stemmen op leden van de gemeenteraad. ... Het bericht Stem jij ook? verscheen eerst op Reeland.

BUURbook Reeland

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • Maison l'Art Nouveau - Period Decorating

  Maison l'Art Nouveau helpt u om uw Art Nouveau / Jugendstil pand geheel in stijl in te richten. Wij leveren interieur advies en 'period' materialen. Maison l’Art Nouveau is een projectbureau da...

 • werkzaamheden vogelbuurt Reeland

  werkzaamheden aan weg plaaning werkzaamheden 

 • gezelschap, wandelen, computer

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: gezelschap, wandelen, computer

 • Aanbod van Rinske

  Ik zou graag iets voor anderen willen doen, ik ben nog jong aldus veel beschikbaar en energiek. Mensen ergens mee kunnen helpen geeft me een goed gevoel :) Type hulpaanbod: Maaltijden & koken, Klussen...

 • Aanbod van Gizem

  Ik ben een posetief en gezellige persoon. Ik hou ervan om mensen te helpen omdat dat mij eengoed gevoel geeft. Als ik hulp nodig had zou ik zelf ook gewild hebben dat er hulp aangeboden werd. Ik ben v...

 • Ouderen man zoekt een rustige vrijwillger voor wat aanspraak. ( K35)

  Staart: Vriendelijke man van rond de 80 jaar met dementie zoekt een vrijwilliger die eens in de week langs kan komen voor gezelschap. Bijvoorbeeld samen wat boodschapjes doen, wandeling maken of gewoo...