Spring naar inhoud
 • Transvaalstraat in het Reeland

  Grensverleggend Reeland

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Reeland

Reeland in het nieuws

Naar http://reeland.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Reeland is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlReeland heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

 

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Reeland op Dordt Centraal?

 • Beursvloer Dordrecht

  De Beursvloer Dordrecht beloofde één van de meest inspirerende evenementen te worden in de regio. Maatschappelijke ... Het bericht Beursvloer Dordrecht verscheen eerst op Reeland.

 • Home-Start organiseert een vrijwilligerstraining

  Humanitas Home-Start Dordrecht ondersteunt al 20 jaar gezinnen met jonge kinderen in Dordrecht. De vrijwilligers van ... Het bericht Home-Start organiseert een vrijwilligerstraining verscheen eerst op Reeland.

 • Inter Amicos speelt  “God van de slachting”

  In de nieuwste theatervoorstelling van Inter Amicos ‘God van de Slachting’ komen twee echtparen uit de hogere ... Het bericht Inter Amicos speelt  “God van de slachting” verscheen eerst op Reeland.

 • De Reelander van oktober 2017 staat online

  In deze editie leest u onder meer: Vogelbuurt waardeert Vogelkunst, Goede Tuinen, Slechte Tuinen, Bloed kruipt ... Het bericht De Reelander van oktober 2017 staat online verscheen eerst op Reeland.

 • Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders

  Op 24 en 25 oktober is er voor de 11e keer de tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Het ... Het bericht Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders verscheen eerst op Reeland.

 • Beweegbeurs voor 50-plus

  Ben je nieuwsgierig naar het sport- en beweegaanbod in Dordrecht voor 50-plussers?  Kom dan naar de ... Het bericht Beweegbeurs voor 50-plus verscheen eerst op Reeland.

BUURbook Reeland

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • werkzaamheden vogelbuurt Reeland

  werkzaamheden aan weg plaaning werkzaamheden 

 • Oefen-clienten gezocht

  Voor mijn opleiding tot psychotherapeute ben ik op zoek naar clienten om diverse technieken te oefenen en meer vertrouwd te raken. Heeft u interesse dan stuur ik u graag wat meer informatie toe. ...

 • Grootmoeder Wilg

  Jongerencoach, pubercoaching - Psychotherapeut in opleiding Al bijna 10 jaar werk ik in het onderwijs met pubers. Hier begon ik als biologiedocent maar werk inmiddels in een zorg functie voor le...

 • Vrijwilligers gevraagd

  Vrijwilligers gevraagd :   voor een informatief welzijnsbezoek aan ouderen In Wielwijk en Crabbehof Computerervaring is vereist. Info: Buurtcentrum de Admiraal 078-6179207 Marlène de Kiev...

 • Workshop 2 november a.s.: Vernieuw je denken, van negatief naar positief!

  Koffie, Koekjes & Coaching Donderdag 2 november van 9.30 - 11.30 uur Thema: Vernieuw je denken, van negatief naar positief! Voel je je regelmatig onzeker en heb je soms last van negatieve gedacht...

 • Creatieve Werkplaats

  In de Buitenwacht, Is ook de Creatieve Werkplaats, er wordt getekend, geschilderd, Tiffany, kleine schilderijtjes en patroontekenen en naaien op de naaimachine. Op maandag, woensdag en vrijdagochtend...