Spring naar inhoud
 • Staart

  De Staart is het waard

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Staart

De Staart is het waard

Naar het Wijknieuws voor de Staart

Het wijknieuws voor de Staart is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDe Staart heeft BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor de Staart op Dordt Centraal?

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Staart.

 • Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid

  Voel je je vaak alleen? Of zou je meer contacten willen? Dan is het programma Je Bent ... Het bericht Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid verscheen eerst op Staart.

 • Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

  Wilt u berichten over formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, zoals vergunningen, bouwplannen ... Het bericht Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt? verscheen eerst op Staart.

 • Kamerlid Suzanne Kröger komt luisteren naar zorgen over OV en Chemours

  Het GroenLinks Tweede-Kamerlid Suzanne Kröger zal aanstaande zaterdag in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op bezoek ... Het bericht Kamerlid Suzanne Kröger komt luisteren naar zorgen over OV en Chemours verscheen eerst op Staart.

 • Burenraad maakt kennis met buren

  Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar Donderdag 8 februari is de tweede luisterbijeenkomst van ... Het bericht Burenraad maakt kennis met buren verscheen eerst op Staart.

 • Stem jij ook?

  Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Je kunt dan stemmen op leden van de gemeenteraad. ... Het bericht Stem jij ook? verscheen eerst op Staart.

BUURbook Staart

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.

 • radiostation via internet te ontvangen

  op www.musicpowerradio.nl kunt u vanaf heden muziek luisteren. die u aanvraag via onze website of de erequist internet radio stream station voor de staart op iedere donderdagavond. zend ik ton van d...

 • De Dordtse partij

  Hallo Sinds kort is er een politieke vereniging voor en door de burgers. Kom eens kijken op onze website www.dordtsepartij.info hierop vindt u onze standpunten

 • huishoudelijke hulp, diverse werkzaamheden

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: huishoudelijke hulp, diverse werkzaamheden

 • Hulp meubels monteren, tuinieren, baby uitzet, tafelmodel koelkast + gasstel en trapbekleding

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Ik ben een alleenstaande moeder, woon met mijn kind van 8 jaar. ik ben momenteel 10 weken zwanger en mijn woning is niet be...

 • Parken in Dodrecht

  Bekijk mijn website over de parken die wij hebben in Dodrecht. https://buurtenindordrecht.jimdo.com