Spring naar inhoud
 • Staart

  De Staart is het waard

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Staart

De Staart is het waard

Naar het Wijknieuws voor de Staart

Het wijknieuws voor de Staart is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDe Staart heeft BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor de Staart op Dordt Centraal?

 • Volle agenda vergadering Burenraad met directies DuPont en Chemours

  Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op ... Het bericht Volle agenda vergadering Burenraad met directies DuPont en Chemours verscheen eerst op Staart.

 • ‘NLDelta Challenge: Deel de Delta!’

  NLDelta organiseert een wedstrijd: maak Nationaal Park NLDelta sterker, bekender en zichtbaarder. Heb jij een goed ... Het bericht ‘NLDelta Challenge: Deel de Delta!’ verscheen eerst op Staart.

 • De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online

  In deze editie leest u onder meer: Woningen Oosterdiep en Haringvlietstraat onbewoonbaar door stormschade, Kattenstaart, B&W ... Het bericht De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online verscheen eerst op Staart.

 • Varen in de Biesbosch

  U bent van harte welkom om het Biesbosch MuseumEiland te bezoeken, al dan niet in combinatie ... Het bericht Varen in de Biesbosch verscheen eerst op Staart.

 • “Gelijke kansen?”

  Op donderdagmiddag 8 maart organiseert De Buitenwacht in het kader van internationale vrouwen een high tea ... Het bericht “Gelijke kansen?” verscheen eerst op Staart.

 • Dordrecht krijgt 5 Skaeve Huse op Kerkeplaat

  Dordrecht gaat 5 Skaeve Huse realiseren op de Kerkeplaat in Dordrecht. Met deze sobere wooneenheden biedt ... Het bericht Dordrecht krijgt 5 Skaeve Huse op Kerkeplaat verscheen eerst op Staart.

BUURbook Staart

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.

 • Moestuin de Terp

  Moestuin de Terp gelegen langs de Wantij/Reggestraat. Iedereen is er van harte welkom om een kijkje te komen nemen of een babbeltje te komen maken en de koffie staat klaar, https:/...

 • Thema avond "Oranje"

  Vrijdag 27 april Dat komt mooi uit! De thema avond van april valt precies op Koningsdag. Hier moeten we een feestje van maken! Komt u ook in het oranje? U ben vanaf 17.00 van harte welkom in brasserie...

 • Lezing "Licht klassiek"

  Donderdag 26 april U bent wellicht opgegroeid met de muziek van Albert Ketelbey. Zijn licht klassieke composities waren in de eerste helft van de vorige eeuw regelrechte hits. Maar zijn muziek is in h...

 • Dagtocht Keukenhof

  Donderdag 19 april De geschiedenis van de Keukenhof gaat terug tot de 15e eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401 - 1436) haalde uit het Keukenduin groente en fruit voor de keuken van kasteel Teylingen....

 • Bloemschikken Lente

  Woensdag 18 april Onder leiding van Wilma Kubbinga maken we een mooi voorjaarsstuk. U bent om 14.00 uur van harte welkom in de Theaterzaal. De kosten zijn € 15,-, incl. materiaal. Reserveren is n...