Spring naar inhoud
 • Staart

  De Staart is het waard

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Staart

De Staart is het waard

Naar het Wijknieuws voor de Staart

Het wijknieuws voor de Staart is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDe Staart heeft BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor de Staart op Dordt Centraal?

 • Week van de opvoeding

  Dordrecht besteedt daar dit jaar extra aandacht aan de Week van de opvoeding. Van 2 tot ... Het bericht Week van de opvoeding verscheen eerst op Staart.

 • Buurtfestival De Staart zaterdag 23 september

  Die dag is iedereen, tussen 14.00 en 20.00 uur, van harte welkom bij buurtfestival De Staart ... Het bericht Buurtfestival De Staart zaterdag 23 september verscheen eerst op Staart.

 • Onderzoek naar de chemische stoffen PFOA en GenX in moestuinen

  Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) begint woensdag 30 augustus met het onderzoek naar de ... Het bericht Onderzoek naar de chemische stoffen PFOA en GenX in moestuinen verscheen eerst op Staart.

 • BSO-campingweek opnieuw hoogtepunt van de zomervakantie

  BSO-campingweek opnieuw hoogtepunt van de zomervakantie Net als vorig jaar hebben COKD Kinderopvang en Kinderopvang BijDeKids ... Het bericht BSO-campingweek opnieuw hoogtepunt van de zomervakantie verscheen eerst op Staart.

 • Partnercursus autisme

  Bent u partner van een man met (mogelijk) autisme, dan is deze cursus iets voor u. ... Het bericht Partnercursus autisme verscheen eerst op Staart.

 • Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route

  “Heb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Deel het met anderen”, die ... Het bericht Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route verscheen eerst op Staart.

BUURbook Staart

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.

 • Word ook vrijwilliger bij De Merwelanden

  Binnen De Merwelanden zijn zo’n 150  vrijwilligers actief.  Het werk van de vrijwilligers is zeer waardevol voor onze organisatie. Door hun hulp kunnen cliënten bijvoorbeeld begel...

 • Buurtfestival "De Staart"

  Op zaterdag 23 september organiseert de Merwelanden het buurtfestival “De Staart”. Het wordt een gezellig festival en alle buren zijn uitgenodigd. Op zaterdag 23 september organiseert de Merwelanden ...

 • Moestuin de Terp

  Tuinieren in verbondenheid. Reggestraat, Staart, Dordrecht. 0786143777 Tuinieren in verbondenheid. Voor bewoners van de Staart en omgeving.  Door middel van ontspannen tuinieren is het ons do...

 • Fysiotherapie AutoMobiel

  Fysiotherapie aan huis voor een ieder, die om wat voor reden dan ook niet naar een praktijk wil of kan gaan. Ik ben sinds juni 1993 algemeen fysiotherpeute en sinds oktober 2016 ben ik met mijn mobie...

 • Fysiotherapie AutoMobiel

  Fysiotherapie aan huis voor een ieder, die om wat voor reden dan ook niet naar een praktijk wil of kan gaan. Ik ben sinds juni 1993 algemeen fysiotherpeute en sinds oktober 2016 ben ik met mijn mobie...