Spring naar inhoud
 • Staart

  De Staart is het waard

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Staart

De Staart is het waard

Naar het Wijknieuws voor de Staart

Het wijknieuws voor de Staart is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDe Staart heeft BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor de Staart op Dordt Centraal?

 • Volle agenda vergadering Burenraad met directies DuPont en Chemours

  Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op ... Het bericht Volle agenda vergadering Burenraad met directies DuPont en Chemours verscheen eerst op Staart.

 • ‘NLDelta Challenge: Deel de Delta!’

  NLDelta organiseert een wedstrijd: maak Nationaal Park NLDelta sterker, bekender en zichtbaarder. Heb jij een goed ... Het bericht ‘NLDelta Challenge: Deel de Delta!’ verscheen eerst op Staart.

 • De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online

  In deze editie leest u onder meer: Woningen Oosterdiep en Haringvlietstraat onbewoonbaar door stormschade, Kattenstaart, B&W ... Het bericht De Staartenaar nr.1, februari 2018, staat online verscheen eerst op Staart.

 • Varen in de Biesbosch

  U bent van harte welkom om het Biesbosch MuseumEiland te bezoeken, al dan niet in combinatie ... Het bericht Varen in de Biesbosch verscheen eerst op Staart.

 • “Gelijke kansen?”

  Op donderdagmiddag 8 maart organiseert De Buitenwacht in het kader van internationale vrouwen een high tea ... Het bericht “Gelijke kansen?” verscheen eerst op Staart.

 • Dordrecht krijgt 5 Skaeve Huse op Kerkeplaat

  Dordrecht gaat 5 Skaeve Huse realiseren op de Kerkeplaat in Dordrecht. Met deze sobere wooneenheden biedt ... Het bericht Dordrecht krijgt 5 Skaeve Huse op Kerkeplaat verscheen eerst op Staart.

BUURbook Staart

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.

 • merwedestraat veilig

  Zoals jullie weten ben ik bezig om de Merwedestaat veilig te krijgen. Heb een nieuw facebook account aangemaakt.Als het goed is gaat de gemeente op 11 december deze zaak tussen 20.00 en 22.00 uur beh...

 • Aanbod van Viktoria

  Vrijwilligerswerk is altijd een zeer lonende ervaring - een die je in staat stelt om een ??goed gevoel over jezelf te hebben, terwijl je constant nieuwe vaardigheden leert en bestaande verbetert. Het ...

 • Moestuin de Terp

    https://moestuindeterp.jimdo.com/

 • Aanbod van Kees

  Ik ben in iedergeval beschikbaar op de maadag en woensdag en wil 1 of meerdere mensen helpen die het nodig hebben om naar om te zien en denk dan vooral aan ouderen ( mogen ook jongere gehandicapten zi...

 • gezelschap, vluchtelingen, huishoudelijke hulp, administratie, computer

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: gezelschap, vluchtelingen, huishoudelijke hulp, administratie, com...