Spring naar inhoud
 • Staart

  De Staart is het waard

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Staart

De Staart is het waard

Naar het Wijknieuws voor de Staart

Het wijknieuws voor de Staart is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDe Staart heeft BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor de Staart op Dordt Centraal?

 • Beursvloer Dordrecht

  De Beursvloer Dordrecht beloofde één van de meest inspirerende evenementen te worden in de regio. Maatschappelijke ... Het bericht Beursvloer Dordrecht verscheen eerst op Staart.

 • Home-Start organiseert een vrijwilligerstraining

  Humanitas Home-Start Dordrecht ondersteunt al 20 jaar gezinnen met jonge kinderen in Dordrecht. De vrijwilligers van ... Het bericht Home-Start organiseert een vrijwilligerstraining verscheen eerst op Staart.

 • Groen doet goed laat kinderen de herfst in de Biesbosch ontdekken

  Woensdag 18 oktober organiseerde Groen doet goed een speciale, herfstige activiteitendag in de Biesbosch. Van een ... Het bericht Groen doet goed laat kinderen de herfst in de Biesbosch ontdekken verscheen eerst op Staart.

 • Mogelijkheid bloedtest PFOA/C8 door motie Tweede Kamer

  Het ministerie van Infrastructuur en Milieu biedt (oud)-inwoners van de gemeenten Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht de ... Het bericht Mogelijkheid bloedtest PFOA/C8 door motie Tweede Kamer verscheen eerst op Staart.

 • Gratis activiteitendag in de Biesbosch

  Op woensdag 18 oktober organiseert Groen doet goed weer een gratis activiteitendag in de Biesbosch. De ... Het bericht Gratis activiteitendag in de Biesbosch verscheen eerst op Staart.

 • Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders

  Op 24 en 25 oktober is er voor de 11e keer de tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Het ... Het bericht Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders verscheen eerst op Staart.

BUURbook Staart

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.

 • Word ook vrijwilliger bij De Merwelanden

  Binnen De Merwelanden zijn zo’n 150  vrijwilligers actief.  Het werk van de vrijwilligers is zeer waardevol voor onze organisatie. Door hun hulp kunnen cliënten bijvoorbeeld begel...

 • Buurtfestival "De Staart"

  Op zaterdag 23 september organiseert de Merwelanden het buurtfestival “De Staart”. Het wordt een gezellig festival en alle buren zijn uitgenodigd. Op zaterdag 23 september organiseert de Merwelanden ...

 • gezelschap, administratie, financiën

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: gezelschap, administratie, financiën

 • gezelschap, vluchtelingen, huishoudelijke hulp, administratie, computer

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: gezelschap, vluchtelingen, huishoudelijke hulp, administratie, com...

 • klussen in huis en tuin, vervoer, administratie, computer

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: klussen in huis en tuin, vervoer, administratie, computer