Spring naar inhoud
 • Staart

  De Staart is het waard

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Staart

De Staart is het waard

Naar het Wijknieuws voor de Staart

Het wijknieuws voor de Staart is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlDe Staart heeft BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor de Staart op Dordt Centraal?

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Staart.

 • Een Schoon park… je hebt het zelf in de hand!

  De zomer is in volle gang. Dé tijd om met vrienden en familie buiten te genieten, ... Het bericht Een Schoon park… je hebt het zelf in de hand! verscheen eerst op Staart.

 • Jumbo Merwedestraat voert een uitbreiding uit op het thuisbezorgen

  Klant kan nu de gehele dag door bezorgd worden vanuit de Merwedestraat via www.jumbo.com Jumbo Merwedestraat ... Het bericht Jumbo Merwedestraat voert een uitbreiding uit op het thuisbezorgen verscheen eerst op Staart.

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Staart.

 • Gebruikers blij met Compaan

  Project met tablet voor ouderen gaat tweede ronde in. De eerste ervaringen met het gebruik van ... Het bericht Gebruikers blij met Compaan verscheen eerst op Staart.

 • Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar

  Gratis netwerkgesprek voor vrouwen op womo 12 juli a.s. om 10.00 uur Stel dat je gewoon ... Het bericht Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar verscheen eerst op Staart.

BUURbook Staart

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.