Spring naar inhoud
 • Stadspolders

  Het groene hart

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Stadspolders

Stadspolders natuurlijk

Naar http://nieuwkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Stadspolders is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlStadspolders heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Kijk eens welke wijken er al te vinden zijn, met nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Stadspolders op Dordt Centraal?

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Stadspolders.

 • Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar

  Gratis netwerkgesprek voor vrouwen op womo 12 juli a.s. om 10.00 uur Stel dat je gewoon ... Het bericht Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar verscheen eerst op Stadspolders.

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Stadspolders.

 • Gebruikers blij met Compaan

  Project met tablet voor ouderen gaat tweede ronde in. De eerste ervaringen met het gebruik van ... Het bericht Gebruikers blij met Compaan verscheen eerst op Stadspolders.

 • Nieuwsbrief van Helpende Handen

  Laatste nieuwsbrief van Helpende Handen voordat we met vakantie gaan. In de nieuwsbrief kunt u van ... Het bericht Nieuwsbrief van Helpende Handen verscheen eerst op Stadspolders.

 • Succes LETS Ruilwinkel leidt tot vrijwilligerstekort

  Dordrecht – De LETSwinkel in Krispijn gaat te goed!   Er is zo’n toeloop dat de huidige ... Het bericht Succes LETS Ruilwinkel leidt tot vrijwilligerstekort verscheen eerst op Stadspolders.

Buurbook Stadspolders

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.