Spring naar inhoud
 • Stadspolders

  Het groene hart

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Stadspolders

Stadspolders natuurlijk

Naar http://nieuwkrispijn.dordtcentraal.nl/Het wijknieuws voor Stadspolders is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlStadspolders heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Kijk eens welke wijken er al te vinden zijn, met nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.


Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Stadspolders op Dordt Centraal?

 • ‘NLDelta Challenge: Deel de Delta!’

  NLDelta organiseert een wedstrijd: maak Nationaal Park NLDelta sterker, bekender en zichtbaarder. Heb jij een goed ... Het bericht ‘NLDelta Challenge: Deel de Delta!’ verscheen eerst op Stadspolders.

 • Samen werken aan een schone en prettige buurt

   Als bewoner ken je je wijk het best en weet je wat belangrijk is in jouw ... Het bericht Samen werken aan een schone en prettige buurt verscheen eerst op Stadspolders.

 • “Gelijke kansen?”

  Op donderdagmiddag 8 maart organiseert De Buitenwacht in het kader van internationale vrouwen een high tea ... Het bericht “Gelijke kansen?” verscheen eerst op Stadspolders.

 • Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

  Van 24 maart tot en met 30 maart is het Dordt Schoon. Dordtenaren steken deze week ... Het bericht Zet je in voor een schone stad tijdens Dordt Schoon verscheen eerst op Stadspolders.

 • De Polderkrant van februari 2018, staat online

  In deze editie leest u onder meer: Extreem weer, Gemeenteraadsverkiezingen zijn ook belangrijk voor Stadspolders, 1 ... Het bericht De Polderkrant van februari 2018, staat online verscheen eerst op Stadspolders.

 • Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid

  Voel je je vaak alleen? Of zou je meer contacten willen? Dan is het programma Je Bent ... Het bericht Je Bent Niet Alleen: Begeleiding bij eenzaamheid verscheen eerst op Stadspolders.

Buurbook Stadspolders

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.