Spring naar inhoud
 • Sterrenburg

  Stralend Sterrenburg

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Sterrenburg

Thuis in een stralend Sterrenburg

Naar sterrenburg.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Sterrenburg is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlSterrenburg heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Sterrenburg op Dordt Centraal?

 • Lekker even naar het park

  Het zomerweer laat zich niet elke dag van zijn beste kant zien, maar je kunt altijd ... Het bericht Lekker even naar het park verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Spreekuur wijkagenten bij Trivire

  Gister, dinsdag 17 juli, was er weer spreekuur van de wijkagenten in Sterrenburg. Elke dinsdag in ... Het bericht Spreekuur wijkagenten bij Trivire verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Compaan: dé tablet voor ouderen en senioren

  De Compaan is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen, maar nog wel ... Het bericht Compaan: dé tablet voor ouderen en senioren verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Gebruik regenwater in je tuin

  Ook Waterschap Hollandse Delta vraagt om aandacht voor regenwater. Wat er aan water op het dak ... Het bericht Gebruik regenwater in je tuin verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Sterrenburg.

 • InloopHuis Ontmoetingskerk zaterdagmiddag 15 juli 2017

  Op zaterdag 15 juli is onze kerk weer open. Iedereen is van harte welkom voor een ... Het bericht InloopHuis Ontmoetingskerk zaterdagmiddag 15 juli 2017 verscheen eerst op Sterrenburg.

BUURbook Sterrenburg

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.