Spring naar inhoud
 • Sterrenburg

  Stralend Sterrenburg

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Sterrenburg

Thuis in een stralend Sterrenburg

Naar sterrenburg.dordtcentraal.nlHet wijknieuws voor Sterrenburg is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlSterrenburg heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

Wijknieuws Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Sterrenburg op Dordt Centraal?

 • Snuffelmarkt in teken van kerstspullen

    In De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 25 november een Snuffelmarkt. Deze ... Het bericht Snuffelmarkt in teken van kerstspullen verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Meedenken over het Sterrenburgpark

  Spelen en bewegen in het groen en water Op dinsdag 28 november 2017 is iedere Sterrenburger ... Het bericht Meedenken over het Sterrenburgpark verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Vrijwilligersvacature: Gastvrouw/heer bij Cultureel Centrum Sterrenburg

  Cultureel Centrum Sterrenburg is per direct op zoek naar meerdere gastvrouwen en gastheren. Een gastvrouw of heer ... Het bericht Vrijwilligersvacature: Gastvrouw/heer bij Cultureel Centrum Sterrenburg verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Beursvloer Dordrecht

  De Beursvloer Dordrecht beloofde één van de meest inspirerende evenementen te worden in de regio. Maatschappelijke ... Het bericht Beursvloer Dordrecht verscheen eerst op Sterrenburg.

 • Sinterklaas Beweegfeest

  Beweeg mee met Sint en Piet in Dordrecht! Wil je lekker sporten en bewegen, samen met ... Het bericht Sinterklaas Beweegfeest verscheen eerst op Sterrenburg.

 • NLdoet 2018 – inschrijven kan al

  Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het ... Het bericht NLdoet 2018 – inschrijven kan al verscheen eerst op Sterrenburg.

BUURbook Sterrenburg

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • Even voorstellen: Selma Doorn

  Selma Doorn van MEE Buurtwerk Oost stelt zich voor in een video op facebook. De video is hier  hier terug te zien.

 • Live muziek in het Sterrenwiel

  Op vrijdag 24 november organiseert het Sterrenwiel een gezellige middag met live muziek. Aanvang 14.30 uur op het Dalmeyerplein 80.

 • Kerstbingo!!

  Kerstbingo op woensdag 20 december in het Sterrenwiel vanaf 14:00 uur. 3 rondes voor € 3,50 en een gratis extra loterij!

 • Schilderen tijdens de Creatief Leven bijeenkomst

  Vanochtend stond de bijeenkomst van Creatief Leven in het teken van zinvol leven. Deelnemers dachten na over wat zij willen doen op weg naar een nieuw leven. Daarna werd er geschilderd. Duimpje o...

 • MEE Buurtwerk Oost

  Wist je dat mijn organisatie nu ook op Buurbook te vinden is? Je kunt ons vinden via deze link: MEE BUURTWERK OOST . MEE Buurtwerk Oost staat voor sterke en sociale buurten in de wijken ...

 • Optreden Dubbel Dik!

  Afgelopen zaterdag 28 oktober was er na een lange periode weer eens een optreden in de ontmoetingsruimte van het Sterrenwiel. De opkomst was overweldigend... Volgend jaar komen de mannen van Dubb...