Spring naar inhoud
  • Sterrenburg

    Stralend Sterrenburg

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Sterrenburg grijs, groen, blauw en zilver

Drie gespreksgroepen

bewegingNa de inleidingen van de diverse sprekers, willen we graag in gesprek gaan met alle deelnemers. Dat gebeurt in drie thema's, in drie groepen.


1.

Wie wil meedenken over concrete aanvullingen op de plannen voor het Sterrenburgpark. Daar komt een nieuwe, natuurlijke, waterrijke plek voor bewegen en spelen. Maar er waren veel meer idee├źn en suggesties voor een levendiger Sterrenburgpark, waar ook veel ouderen in de buurt gebruik van maken.
Denk alleen maar aan de 'buren' van het park: De Sterrenlanden, Het Theehuis en Het Sterrenwiel, allemaal in beheer bij Het Spectrum.


2.

Wat kunnen we samen binnen twee jaar bereiken? Welke ontwikkelingen zijn al opgestart? Is daarin de aandacht voor senioren goed geregeld? Wat is de onderlinge samenhang en kunnen we elkaar ondersteunen en versterken?


3.

Droom eens mee: waar staat Dordrecht over een jaar of zes? Hoe wil jij zelf leven, wonen, je zorg en welzijn verzekerd zien, als je 80 jaar bent? Hoe ziet de buurt waar je woont er uit? Wie wonen daar? Wat vraagt dat nu van ons allemaal?


Voor alle groepen zijn begeleiders die samen met de deelnemers willen zorgen voor een mooie opbrengst, nieuwe afspraken en samenwerking en wellicht ook wat concrete stappen op korte termijn.>> naar de volgende pagina>>


wandelen in sterrenburgpark