Spring naar inhoud
  • Sterrenburg

    Stralend Sterrenburg

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Lees voor Sitemap Login

Home Sterrenburg Sterrenburgpark - Doe mee!

Feestelijke start werkzaamheden

Samen met kinderen van verschillende basisscholen en ouderen uit de Sterrenlanden plantte wethouder Marco Stam een nieuw boom in het park. Eerder hadden de kinderen al gewerkt aan nieuwe, natuurlijke schermen achter een bank: ‘takken rillen’. Wanneer is die nieuwe speel- en beweegplek klaar? 


Zo is te lezen in het artikel dat verscheen in het Wijknieuws op de site van Dordt Centraal. In voorjaar 2019 legt de aannemer die nieuwe plek aan. Daarna is er is een feestelijke opening.
Vanaf dan kan er heerlijk gespeeld worden en nodigt deze plek om te bewegen. Idee is ook dat er zo nog veel reden is om het Sterrenburgpark eens te bezoeken: voor jong en oud.

  

Bij E-Wheels
De ontvangst bij die feestelijke start was bij E-Wheels in het park. Daar konden de kinderen kleuren en gingen zij in gesprek met Jantje Beton en IVN over hun ideeën voor activiteiten in het park. Daarna gingen ze aan de slag met wilgentakken om te ‘takken rillen’.
Wethouder Stam bedankte de vele Sterrenburgers van alle leeftijden, en de vele organisaties die mee werkten om het ontwerp voor deze plek te maken.


feestelijke start werkzaamheden in Sterrenburgpark