Spring naar inhoud
 • Admiraalsplein

  Admiraalsplein

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Wielwijk

Jouw Wielwijk

Naar Wijknieuws voor Wielwijk

Het wijknieuws voor Wielwijk is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlWielwijk heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Wielwijk op Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Wielwijk op Dordt Centraal?

 • Beweegbeurs voor 50-plus

  Ben je nieuwsgierig naar het sport- en beweegaanbod in Dordrecht voor 50-plussers?  Kom dan naar de ... Het bericht Beweegbeurs voor 50-plus verscheen eerst op Wielwijk.

 • Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders

  Op 24 en 25 oktober is er voor de 11e keer de tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Het ... Het bericht Tweedehands speelgoed-en kinderkleding beurs Stadspolders verscheen eerst op Wielwijk.

 • Verwenweek voor alle Dordtse Mantelzorgers!

  In heel Nederland worden op en rond vrijdag 10 november mantelzorgers in het zonnetje gezet. De ... Het bericht Verwenweek voor alle Dordtse Mantelzorgers! verscheen eerst op Wielwijk.

 • De Wielwijk Ahoy! van september 2017 staat online

  In deze editie leest u onder meer: SOCIAAL GEDRAG KUN JE AANLEREN!, MEELOPEN MET WIJK VOOR ... Het bericht De Wielwijk Ahoy! van september 2017 staat online verscheen eerst op Wielwijk.

 • Week van de opvoeding

  Dordrecht besteedt daar dit jaar extra aandacht aan de Week van de opvoeding. Van 2 tot ... Het bericht Week van de opvoeding verscheen eerst op Wielwijk.

 • Mantelzorgers haken en breien met elkaar

  Op dinsdag 3 oktober is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. ... Het bericht Mantelzorgers haken en breien met elkaar verscheen eerst op Wielwijk.

BUURbook Wielwijk

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.