Spring naar inhoud
 • water en dordrecht

  Welkom op de wijkwebsites

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Wielwijk

Jouw Wielwijk

Naar Wijknieuws voor Wielwijk

Het wijknieuws voor Wielwijk is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlWielwijk heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Wielwijk op Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Wielwijk op Dordt Centraal?

 • Sieraden maken tijdens inloop voor mantelzorgers

  Op dinsdag 6 september is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. ... Het bericht Sieraden maken tijdens inloop voor mantelzorgers verscheen eerst op Wielwijk.

 • Open Monumentendag Essenhof thema funeraire symboliek

  Open Monumentendag 2016 staat in het teken van iconen en symbolen. Op zaterdag 10 september 2016 ... Het bericht Open Monumentendag Essenhof thema funeraire symboliek verscheen eerst op Wielwijk.

 • Repair Café Wielwijk op 3 september

  Op zaterdag  3 september is het weer Repair Café Wielwijk. Bij het Repair Café in wijkcentrum ... Het bericht Repair Café Wielwijk op 3 september verscheen eerst op Wielwijk.

 • Op 10 september: Rommelmarkt Wielwijk

  Het team Wielwijk van MEE Drechtsteden organiseert op zaterdagmorgen 10 september van 09.00-12.30 uur samen met ... Het bericht Op 10 september: Rommelmarkt Wielwijk verscheen eerst op Wielwijk.

 • Laat uw bloeddruk eens op 7 september controleren…

  De bloeddruk is namelijk een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond uw lichaam is. Vegro ... Het bericht Laat uw bloeddruk eens op 7 september controleren… verscheen eerst op Wielwijk.

 • De Albatros stapt over op water drinken…

  Na de eerdere aankondiging over het nieuwe waterbeleid van Wereldschool DeAlbatros, is het op maandag 22 ... Het bericht De Albatros stapt over op water drinken… verscheen eerst op Wielwijk.

BUURbook Wielwijk

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • Water drinken op de Albatros

  De doe effe gezond school de Albatros gaat komend jaar in de pauzes water of Melk drinken.

 • Oppas sharon

  Ik ben Sharon, ik ben 17 jaar oud. Ik heb ervaring met oppassen ik pas vaker op op de kinderen van mijn moeders vriendin. En de kinderen van mijn tante. Ik loop ook stage op een basisschool groep 1...

 • reints Wheels

  Merk/model: toyota prius executive Zitplaatsen: 4 Dagprijs: € 44.00 Uurprijs: € 5.00 Kilometervrij: Nee Prijs per km: € 0.14 We spreken onderling af op welk tijdstip de auto wordt opgeh...

 • Bezoekersmaatje

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Voor verschillende ouderen in Dordrecht zijn wij op zoek naar bezoekersmaatje(s). Wij zijn op zoek naar mensen die het f...

 • Ziekenhuismaatje

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Voor verschillende ouderen in Dordrecht zijn wij op zoek naar ziekenhuismaatje(s). Trefwoorden: ziekenhuisbezoek

 • Boodschappenmaatje

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Voor alle wijken in Dordrecht zijn wij op zoek naar boodschappenmaatje(s) die samen of alleen de boodschappen willen gaan d...