Spring naar inhoud
 • Admiraalsplein

  Admiraalsplein

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Wielwijk

Jouw Wielwijk

Naar Wijknieuws voor Wielwijk

Het wijknieuws voor Wielwijk is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlWielwijk heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Wielwijk op Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Wielwijk op Dordt Centraal?

 • Expositie kunstreis van Tirza Mual in inloophuis Helianthus

  Woorden schieten vaak te kort als je ziek bent. Pijn, verdriet, angst, ontroering, eenzaamheid. Enkele gevoelens ... Het bericht Expositie kunstreis van Tirza Mual in inloophuis Helianthus verscheen eerst op Wielwijk.

 • Buurtfeest in de Tuin der Herinnering

  Op zaterdag 24 september wordt er tijdens de Burendag van 13.00 – 16.00 uur een gezellig ... Het bericht Buurtfeest in de Tuin der Herinnering verscheen eerst op Wielwijk.

 • Rommelmarkt 10 september – Wielwijk

  Op zaterdag 10 september van 9.00 tot 12.30 uur organiseren de vrijwilligers en het team  Wielwijk ... Het bericht Rommelmarkt 10 september – Wielwijk verscheen eerst op Wielwijk.

 • Wat kan het Vrijwilligershuis Drechtsteden voor je betekenen?

  Zoek je vrijwilligersvacatures, heb je interesse in cursussen en trainingen? Dan is het vrijwilligershuis Drechtsteden precies ... Het bericht Wat kan het Vrijwilligershuis Drechtsteden voor je betekenen? verscheen eerst op Wielwijk.

 • Sieraden maken tijdens inloop voor mantelzorgers

  Op dinsdag 6 september is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. ... Het bericht Sieraden maken tijdens inloop voor mantelzorgers verscheen eerst op Wielwijk.

 • Open Monumentendag Essenhof thema funeraire symboliek

  Open Monumentendag 2016 staat in het teken van iconen en symbolen. Op zaterdag 10 september 2016 ... Het bericht Open Monumentendag Essenhof thema funeraire symboliek verscheen eerst op Wielwijk.

BUURbook Wielwijk

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • Diana zoekt oppas

  We zoeken opvang aan huis voor onze vier mooie kids op dinsdag (iedere week) en maandag (om de week). De voorkeur gaat uit naar een iemand met een christelijke levensovertuiging. Categorie: Ouder

 • Zomerfeest

  Ons uitgestelde zomerfeest is er op 09/09/2016 Starttijd 10.00 uur

 • Debby zoekt oppas

  Voor onze twee dochtertjes van twee en vijf zoeken we een lieve, liefst vaste oppas voor af en toe een vrij- of zaterdag avond zodat we samen iets kunnen doen zoals uit eten of bioscoop. Categorie: Ou...

 • Oppas mouad

  Ik ben een jonge man van 18 jaar. Mijn kwaliteiten zijn zeer divers. Zo vind ik het fijn om voor anderen te zorgen een dus ook te zorgen dat anderen zich fijn op hun gemak voelen.Ik ben zorgzaam, ged...

 • Gezelschap bij wandelen/fiesten/naar de stad gaan

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Hoi, Ik ben Marina Blazevic. Ik ben 54 jaar oud en woon in Wielwijk te Dordrecht. Ik woon momenteel in een woonvorm bij ...

 • Water drinken op de Albatros

  De doe effe gezond school de Albatros gaat komend jaar in de pauzes water of Melk drinken.