Spring naar inhoud
 • Admiraalsplein

  Admiraalsplein

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Wielwijk

Jouw Wielwijk

Naar Wijknieuws voor Wielwijk

Het wijknieuws voor Wielwijk is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlWielwijk heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Wielwijk op Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Wielwijk op Dordt Centraal?

 • Week van de opvoeding

  Dordrecht besteedt daar dit jaar extra aandacht aan de Week van de opvoeding. Van 2 tot ... Het bericht Week van de opvoeding verscheen eerst op Wielwijk.

 • Mantelzorgers haken en breien met elkaar

  Op dinsdag 3 oktober is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. ... Het bericht Mantelzorgers haken en breien met elkaar verscheen eerst op Wielwijk.

 • Dringend vrijwilligers gezocht

  De Zonnebloem in Dordrecht heeft 3 afdelingen. Noord, Zuid en West. Onder West vallen de wijken ... Het bericht Dringend vrijwilligers gezocht verscheen eerst op Wielwijk.

 • Mantelzorgers maken etagières van servies

  Op dinsdag 5 september is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. ... Het bericht Mantelzorgers maken etagières van servies verscheen eerst op Wielwijk.

 • Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route

  “Heb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Deel het met anderen”, die ... Het bericht Duurzaam huis? Aanmelden voor vijfde route verscheen eerst op Wielwijk.

 • Help, mijn kind gaat naar de brugklas

  Dat is best spannend. Je kind gaat naar de brugklas, een nieuwe school en vaak ook ... Het bericht Help, mijn kind gaat naar de brugklas verscheen eerst op Wielwijk.

BUURbook Wielwijk

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.