Spring naar inhoud
 • Admiraalsplein

  Admiraalsplein

Wijken Dordrecht

WijkenDordrecht biedt nieuws en informatie over alle wijken in Dordrecht.Home Wielwijk

Jouw Wielwijk

Naar Wijknieuws voor Wielwijk

Het wijknieuws voor Wielwijk is te vinden op de website van Dordt Centraal. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties in de wijk verzorgen dat nieuws.


Naar sterrenburg.buurbook.nlWielwijk heeft ook BUURbook, een onafhankelijk platform waar iedereen in de wijk gebruik van kan maken. Je vindt er nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer.

  

Wijknieuws Wielwijk op Dordt Centraal

Wat is het laatste wijknieuws voor Wielwijk op Dordt Centraal?

 • Burendag op zaterdag 23 september

  Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt ... Het bericht Burendag op zaterdag 23 september verscheen eerst op Wielwijk.

 • Gebruikers blij met Compaan

  Project met tablet voor ouderen gaat tweede ronde in. De eerste ervaringen met het gebruik van ... Het bericht Gebruikers blij met Compaan verscheen eerst op Wielwijk.

 • Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

  Goed nieuws, R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. Te lezen is: –          Conflict hanteren; –          Respect; ... Het bericht Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht verscheen eerst op Wielwijk.

 • Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar

  Gratis netwerkgesprek voor vrouwen op womo 12 juli a.s. om 10.00 uur Stel dat je gewoon ... Het bericht Kom je ook? Je kan er nu nog bij, meld je aan! De koffie staat klaar verscheen eerst op Wielwijk.

 • WeHelpen: hulp vragen of hulp bieden

  Af en toe kun je best wat hulp gebruiken. Maar wat als familie en vrienden even ... Het bericht WeHelpen: hulp vragen of hulp bieden verscheen eerst op Wielwijk.

 • Succes LETS Ruilwinkel leidt tot vrijwilligerstekort

  Dordrecht – De LETSwinkel in Krispijn gaat te goed!   Er is zo’n toeloop dat de huidige ... Het bericht Succes LETS Ruilwinkel leidt tot vrijwilligerstekort verscheen eerst op Wielwijk.

BUURbook Wielwijk

Nieuwtjes, aankondigingen in de wijkagenda, foto's en verhalen, en nog veel meer op BUURbook.


 • vluchtelingen

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Op deze plek woont een hulpaanbieder die kan helpen met: vluchtelingen

 • Aanbod van Ko

  ik werk als vrijwilliger klusjesman bij Syndion lokatie trompweg/keplerweg/castorstraat eb blauwweg Type hulpaanbod: Klussen & techniek

 • Maand van het geld

  Verschillende thema's over geld in Crabbehof en Wielwijk.

 • Ondersteuning bij het maken van huiswerk

  Ik ben opzoek naar vrijwilligers uit Dordrecht die bereidt zijn kinderen in thuissituatie huiswerk ondersteuning te bieden. Het liefst meisje van middelbare school of een oudere dames die een groot ha...

 • kontakt moeders met een baby of dreumes

  WeHelpen biedt bewoners de mogelijkheid hulp te vragen of hulp aan te bieden Ben je een ervaren moeder? Heb je jonge kinderen en een luisterend oor? Wil je graag iets betekene voor een andere moeder e...

 • Hollandaca

  Ik wil graag Nederlands leren hiervoor zoek ik een taalmaatje waarmee ik Nederlands kan praten Type hulpvraag: Taal & lezen