Spring naar inhoud
  • water en dordrecht

    WijkenDordrecht

Wijken Dordrecht

Lees voor Sitemap Login

Home Wijkwensen Vervulde Wijkwensen

Jong en oud swingt bij Viva Las Wielwijks

Poster Viva Las Wielwijks

Op vrijdagavond 28 november 2014 organiseerden jongeren van Hot Item onder de noemer VIVA LAS WIELWIJKS een spectaculaire dinershow. Het was een feest voor jong en oud.

Hot Item

De jongeren van het participatieproject HOT ITEM wilden graag iets organiseren voor buurtgenoten die het sociaal of financieel niet altijd even makkelijk hebben. Bij de organisatie van het evenement kregen ze hulp van medewerkers van het sociaal wijkteam en het jongerenwerk R-Newt.


Eten, muziek, zang en dans

PolonaiseHet werd een sfeervolle met muziek, zang en dans, en optredens van jong en oud. Er was een rad van fortuin met prachtige prijzen van ondernemers uit Wielwijk en heerlijk eten bereid door het team van de Short Stay Facility. 


Contact met buurtgenoten

Doel van de avond was om buurtbewoners met elkaar in contact te laten komen. Ook wilden de jongeren graag laten zien hoe leuk het is om iets voor en met de buurt te organiseren. Hierin zijn ze zeker geslaagd. De foto's spreken voor zich. 


Viva las Wielwijks

Wijkwens

De regiegroep Wijkwensen vond dit een mooi initiatief, en heeft dan ook een financiƫle bijdrage geleverd. Ook een goed idee voor de wijk? Ook u kunt een wijkwens indienen.